Информация за доставката

Доставката се осъществява чрез куриерска фирма ЕВРОПЪТ , като клиентът поема цената на доставката от куриера, както и разходите по връщането на пратката ако тя се откаже след преглед. Всички стоки, които сте поръчали, независимо от броя им, ще са опаковани подходящо и ще Ви бъдат доставени с една доставка до посочен от Вас адрес. Може да посочите доставка и до офис на фирмата удобен за клиента, повече инфо за офисите на куриера вижте тук

Ако желаете доставка до офис, моля напишете го в карето "Бележка".

Плащане: Плащането се извършва на място, в момента на получаването на пратката от куриера и след преглед на стоката от Ваша страна! НЕ СЕ ИЗИСКВАТ НИКАКВИ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПЛАЩАНИЯ!

Цена на доставката: / ПРИБЛИЗИТЕЛНА /

Стойността на доставката, която се калкулира във всяка поръчка е до вашият адрес, който сте посочили при поръчка, и е:
- 8 лв. до 3 кг.,
- за 4 кг. и повече килограми , пратката се тегли и претарифира

ПЛАЩА СЕ НА КУРИЕРА ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ И СЛЕД ПРЕГЛЕД НА СТОКАТА !

Времеви периоди:

Куриерите на ЕВРОПЪТ доставят пратките между 9:30 до 17:00 ч. всеки делничен ден и между 9:30 до 13:00 в Събота. Ако не можете да приемете пратка на посочения адрес в тези часове се обадете на телефона на куриера изписан в SMS, който получихте преди доставка!

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

Точен час на доставка: Услугата ПРИОРИТЕТЕН ЧАС се предлага само за пратки за населените места с офиси на "Европът" - доставка се оскъпява с 3 лв.

ЗА КОНТАКТ: sales@sportenmag.com или на 0884 670 415 от 9:30-11:30 ч

РАБОТНО ВРЕМЕ: ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ СА АКТИВНИ ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН от 9:30 ч - 12:00 ч. АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НАПРАВЕТЕ ГО ТОГАВА.

МАГАЗИНА http://sportenmag.com РАБОТИ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН !