Защо да пазарувате от нас

http://sportenmag.com

е търговски - информационен сайт със специализирана насоченост за текстилни продукти /анцузи и спортни екипи /. Той съдържа оферти за стоки, които са класифицирани по различни характеристики. Тези оферти съдържат основна информация и снимки на съответните стоки, както и цена. Цената във всяка оферта се отнася за указаното в офертата количество и не включва цена за доставка. Цените за доставка се изчисляват допълнително след определяне на начина за доставка и зависят от теглото на покупката и разстоянието до което ще се изпращат. Поръчката на дадена стока става чрез натискане на бутона “Поръчай!” в нейната оферта. Действието представлява свободно изразяване на воля, което обвързва със силата на договора клиента от една страна и от друга http://sportenmag.com , отговарящо на описаните в настоящия документ условия и съответстващо на правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ). При поръчката или преди това клиентът се регистрира в http://sportenmag.com или избира Плащане като гост, където задължително посочва адрес за доставка, телефон и имейл адрес, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка. Посочването на неверни данни при регистрацията прави поръчката невалидна и не обвързва с нищо http://sportenmag.com

С натискане на бутона ПОТВЪРЖДАВАМ ПОРЪЧКАТА, http://sportenmag.com изпраща на посочения от клиента имейл адрес номер на поръчката, която би била необходима при последваща връзка със http://sportenmag.com. Когато наш служител обработи поръчката Ви, на посочения от клиента имейл адрес ще получите пълна и изчерпателна информация за доставката !

Срока за доставка започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката от http://sportenmag.com

ДОСТАВКА

Доставка до посочен от вас адрес или офис с КУРИЕРСКА ФИРМА ЕВРОПЪТ - 2000 - АД ИЛИ СПИДИ (подробна информация може да видите на страниците на посочените куриерски фирми)

Всички пратки изпращаме с ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД! ПОРЪЧКИ СЕ ИЗПРАЩАТ САМО В БЪЛГАРИЯ !

Заплащането на направените поръчки в онлайн магазин http://sportenmag.com се осъществява в брой на куриера на фирма при получаване на поръчката и преглед на съдържанието (наложен платеж).

При отказ на пратката, след опцията преглед, клиента заплаща и връщането на пратката. Стойността на доставката зависи от куриера!

Замяна и връщане на стоки

Ако размерът на избрания от Вас артикул не Ви е по мярка или не Ви харесва, имате право да го замените за същия артикул с друг размер или друг артикул, както и да го върнете, като са спазени следните условия:
- Запазен отличен търговски вид: стоката не е носена, скъсана, надраскана, прана, гладена.
- Не са налице повреди, причинени от неправилна проба на дрехата.
- Запазена оригинална опаковка и етикети на производителя.

При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки. Стойността на доставката зависи от куриера !

Замяна на стока може да правите в рамките на 14 календарни дни след като сте получили стоката през онлайн магазин https://sportenmag.com/index.php?route=account/return/add

Доволен клиент!

Знаем колко е трудно да се изпълнят хилядите разнородни желания на всички клиенти. Ние обръщаме лично внимание на всеки наш клиент, за да направим онлайн пазаруването истинско положително изживяване за него. Ако срещнете трудност при пазаруването, можете винаги да сe свържете с нас.